shopping_cart 0
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
TECH Komutācijas panelis EU-L-7 (8 zonas)
Kods: 10402132Noliktāvā: 3
Pieejamība veikaloskeyboard_arrow_down
Pieejamība veikaloskeyboard_arrow_up
Veikals Cēsis1
Veikals Rīga2
281.93 EUR
- +

TECH Komutācijas panelis EU-L-7 (8 zonas) ir kontrolieris, kas kontrolē termoelektrisko izpildmehānismu darbību, kuri atrodas uz sadalītāja kolektora, pamatojoties uz signālu no telpas temperatūras sensoriem. Kontrolieris ir vadu vadīts, t. i., signāls no telpas temperatūras sensora uz montāžas plāksni tiek pārraidīts pa vadiem.

Izmantojot L-7 kontrolieri, ir iespējams kontrolēt:
Gaisa temperatūra maksimāli 8 telpās (zonās);
Katla darbība (ar sauso kontaktu);
Attiecīgā apkures kontūra cirkulācijas sūkņa darbība;
Maisīšanas vārsts (izmantojot ST-431n, I-1 kontrolieri).

Kad visās telpās (zonās) ir sasniegta iestatītā temperatūra, kontrolieris slēdz visus atdalīšanas ķemmes termoelektriskos izpildmehānismus, izslēdz sūkni un izslēdz katlu, izmantojot sauso kontaktu, jo tie nav jādarbina. Tiklīdz temperatūra kādā no telpām nokrītas zem histerezes iestatītās vērtības, kontrolieris atver termoelektriskos izpildmehānismus, kas apkalpo šo telpu, ieslēdz sūkni un ieslēdz sildītāju.
TECH komutācijas panelis EU-L-7 darbojas tikai ar normāli slēgtiem termoelektriskajiem izpildmehānismiem STT-230/2 un STT-230/2S (vai citu ražotāju izpildmehānismiem) ar 230 V barošanas spriegumu.
EU-L-7 darbojas tikai ar vadu temperatūras sensoriem. Kabelim, kas savieno temperatūras sensoru ar montāžas plāksni, jābūt divdzīslu kabelim ar ieteicamo šķērsgriezumu 0,75 mm. Ja kabeļa garums ir lielāks par 10 metriem, jāizmanto ekranēts kabelis un viena tā puse ir iezemēta. Tādējādi tiks novērsti pārraidītā signāla traucējumi.
Maksimālais termoelektrisko izpildmehānismu skaits vienā zonā ir atkarīgs no izmantotā izpildmehānisma jaudas. Vienas zonas izpildmehānismu kopējā slodze nedrīkst pārsniegt 66 W.
Paneļa īpatnība ir iespēja pievienot M-7 bezvadu tālvadības pulti, kas lietotājam ļauj ērtāk kontrolēt temperatūru visās telpās (no vienas vietas). Tālvadības pults M-7 nav iebūvēta temperatūras sensora, un tā nevar izmērīt temperatūru telpā, kurā tā atrodas.
Turklāt, izmantojot papildaprīkojuma interneta moduli ST-507 vai WiFi RS, telpas temperatūras kontrole būs iespējama, izmantojot bezmaksas mobilo tālruni www.eModul.eu (ir pieejams testa konts).

TECH Komutācijas panelis EU-L-7 (8 zonas)
TECH Komutācijas panelis EU-L-7 (8 zonas)
Piegādes noteikumi:
Piegāde notiek 1-5 dienu laikā. Piegādes izmaksas no 5€. Saņemšana veikalā - bez maksas!
Maksājuma iespejas:
Preci ir iespēja apmaksāt ar maksājuma karti, pārskaitījumu, skaidrā naudā un ar karti veikalā. Piedāvājam arī līzinga iespējas.